top of page
Foto van schrijverHet Bestuur | KSN Surfclub

Denk mee over het hokkenbeleid 

In het verleden, bij het oude clubhuis, was er een wachtlijst voor de opslag van gear. Deze is weggewerkt toen de kelderhokken er bij de opening van het nieuwe clubhuis in 2019 bijkwamen. Aangezien KSN sindsdien flink in ledenaantal is gegroeid en nog steeds doorgroeit, is ook de vraag naar opslag toegenomen. Hierdoor is de wachtlijst weer terug, met name voor kitegear.  


Samen met de hokkencommissie is actie gezet op het zo snel mogelijk wegwerken van de wachtlijst. Zo willen we extra kitehokken creëren in de 2 containers in het bovenbad die begin 2025 in gebruik genomen kunnen worden. Ook maken we nu al ruimte voor de groeiende vraag naar windsurfstalling door vrijgekomen supplekken anders te verdelen.  


Denk mee!

Door deze acties werken we de wachtlijst voor nu (grotendeels) weer weg. Om ervoor te zorgen dat deze daarna niet (snel) weer terugkomt, is vernieuwd hokkenbeleid nodig. Hier is een voorstel voor uitgewerkt. Deze willen we met een aantal leden verder finetunen: wat gaat goed werken, wat kan nog beter en wat zien we nog over het hoofd? Dat doen we op dinsdagavond 29 oktober. Daarna wordt het voorstel aangepast en voorgelegd tijdens de ALV in maart.  


Wil je meedenken op 29 oktober? Meld je dan aan via secretaris@ksnoordwijk.nl.



1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page